Met je gezin.....de modder in

Met je gezin…..de modder in

Als kind wilde je altijd vies worden, of je werd het automatisch. Volgens vele zou je deze kunst van vies worden ontgroeien, oftewel volwassen worden.?Aan het toenemende?aantal obstacle runners te zien heeft leeftijd echter geen enkel effect op het vies worden.

Wij zien in de mud runs vaak een gezonde?mix van jong en oud. Degene die het liefst onder de modder willen zitten, mogen alleen vaak niet meedoen.

Met je gezin.....de modder in

Het keren van de modder

In Amerika zijn al een aantal Kid runs. Zonder enige verassing waait ook dit langzaam over naar Europa. Wij denken dat veel gezinnen hier heel blij mee zullen zijn. In plaats van de speeltuin, bioscoop of picknick in het park nu op zaterdag of zondag lekker met het hele gezin sporten en door de modder rennen! Wat ons betreft?is het hartstikke goed om je kinderen mee te laten doen aan obstacle runs, leer ze teamwork, vies worden en plezier maken.

Kid runs in Nederland?

Hier en daar zie je wel eens?de?minimum leeftijd vanaf 12 jaar bij een obstacle run. Soms wordt er zelf een kids onderdeel georganiseerd. De organisatoren beginnen steeds sterker?in te zien dat er meer vraag komt voor kids en familiy runs. Muddy Mates en Tough Ten Miles hebben hier al goed gebruik van gemaakt. Binnenkort zijn er twee runs die hier specifieke focus op leggen:

De Color Obstacle Run is geen normale hindernisloop of Obstacle Run. Denk dus niet aan Strong Viking, StrongmanRun, Mud Masters en Breakout Run! Maar denk wel aan kleur bekennen! Het familie startvak geeft gezinnen met kinderen(6 t/m 12jaar) de kans om samen de uitdaging aan te gaan! Deze Obstacle Run zal in het teken staan van fun, mud, colors and charity. De Color Obstacle Run is van dezelfde organisatie als de Strong Viking Obstacle Run.

De ?KinderMudRun zal plaatsvinden in het Belevenissenbos te Lelystad. Deze run is specifiek ingericht voor kids. De kinderen kunnen kiezen tussen ??n, drie of vijf km. Leeftijd is van 6 t/m 16.

Bij de Tough Safari?op de Beekse Bergen zal een Kids run niet ontbreken. Voor de Kanjers Kids vanaf 4 jaar wordt een apart Tough parcours gebouwd op het Event Center met veel modder, klim- en glij-obstakels.?Voor de deelnemers en aanhang zijn combideals gemaakt met overnachtingen en entreebewijzen voor alle parken van de Beekse Bergen.

Met je gezin.....de modder in


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top