Drie keer huwelijk tijdens Strongmanrun

Een maandje geleden berichten we al over de mogelijkheid om te gaan trouwen tijdens de Fisherman’s Friend Strongmanrun in Hellendoorn dit jaar. Vandaag kregen we van de organisatie het bericht dat er ook daadwerkelijk drie stellen officieel gaan trouwens tijdens deze derde Nederlandse editie.?De nieuwe 21 km lange route van de Fisherman ?s Friend StrongmanRun voert langs twee trouwlocaties. Twee stellen trouwen al op het 12 km punt bij?cafe de Budde, het derde stel wacht tot het 17 km punt voor ze elkaar bij?De Wilgenweard?het ja-woord geven.? De ambtenaren van de burgerlijke stand staan daar klaar om in aanwezigheid van familie en vrienden, het huwelijk te voltrekken. Daarna vervolgen de kersverse echtelieden hun route. Strongmanrun heeft geen tijdslimiet, dus er is gelukkig geen tijdsdruk aanwezig.

Eerste huwelijk in de modder?in Nederland

Het is de eerste keer in Nederland dat er tijdens een hardloopwedstrijd of obstaclerun het ja-woord wordt geven. Saillant detail is dat? bruid en bruidegom vlak voor de plechtigheid nog een pittig obstakel moeten bedwingen. Overigens is dit geen Las Vegas style huwelijk, maar gaat het om een officieel huwelijk voor de Nederlandse Wet. Voorwaarden die de organisatie van de Fisherman ?s Friend StrongmanRun stelde was dat het om een serieuze trouwpartij zou gaan. Bovendien dienen beide partners van start gaan op het parcours dat 33 uitdagende obstakels telt.

We vragen ons wel af wie wie over de drempel tilt, de Strongman of Strongwomen?!

Huwelijk


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top