Start

Wie gaat er mee naar de UK? Dirty Weekend update

Na het lezen van onze review over Rat Race Dirty Weekend ook enthousiast geworden? Terecht! In 2015 gaan we het nog grootser aanpakken. Startwave 2 gaan we samen met Mudstacle vullen. De Engelsen waren erg enthousiast over onze vlaggen en rook en sluiten zich bij ons aan. Aangezien zij de kleur geel voeren zal het in Burghley House?’s ochtends vroeg ??n groot oranje, gele, zwarte en roze feest worden. En ik kan nu al niet wachten op de afterparty!

Inschrijven Dirty Weekend

Uiteraard gaan we op een later tijdstip weer betaalbaar vervoer regelen. Verblijven willen we weer op de camping doen. Je kunt tijdens het inschrijven kiezen voor een “premium camping” wat inhoudt dat je ook kunt douchen en normale WC’s hebt. De luxepaardjes komen met hun eigen RV heb ik al vernomen.

Wil je nou ook mee? Schrijf je dan snel in. De organisatie heeft het inschrijfsysteem afgelopen week voor ons omgebouwd zodat we als team mee kunnen doen. In startwave 2 zijn 250 plekken beschikbaar. Deze delen we met onze Engelse vrienden en vol = vol. Dus wil je mee in de grote groep, wacht dan niet te lang. Oh ja, via ons krijg je ook nog 20 pond korting.

Hoe je je inschrijft kun je vinden in ons evenement waar we alles co?rdineren: Rat Race Dirty Weekend 2015.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top