Druk weekend

Druk obstacle run weekend voor de boeg

Man man man, wat gaat het een druk weekend worden. Voor dit weekend staan er maar liefst vijf runs op de agenda, dus dat wordt kilometers maken!

Zaterdag 24 mei

We starten zaterdag met Strong Viking Hills Edition in Nederland en Strongmanrun in Belgi?. Twee grote runs die veel obstacle runners op de been zullen brengen. Zoek jij de laatste info zoals het adres, de veelgestelde vragen en het lokale weerbericht? Check dan onze vernieuwde kalender: Strong Viking Hills Edition en Fisherman’s Friend Strongmanrun Belgi?. Preview van de obstakels nodig? Op zowel de facebook van Strong Viking als Strongmanrun zagen we al diverse obstakels voorbijkomen.

Zondag 25 mei

Na zaterdag nog niet genoeg gehad? Dan heb je zondag de keuze uit drie evenementen. Als eerste is er DirtKings Drenthe, wat alweer de derde editie van DirtKings is. De laatste info vind je hier en een preview van de obstakels kun je hier vinden en de voorpret staat hier. In Venlo is de eerste editie van Venlo Stormt alwaar je 10 of 20 kilometer kunt lopen. De laatste info vind je op de website van Venlo Stormt, daar kun je ook alle obstakels al vinden. Allemaal iets minder modder? Dan is er nog de Paleinkwartier fun run op zondag. 10 Kilometer door de binnenstad van Den Bosch, meer info vind je hier.


 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top