Wodin's Walk

Parcoursverkenning Strong Viking Hills Edition

Twee maanden geleden waren we bij Mud Masters om het parcours te verkennen. We hadden onze camera bij die testrun helaas niet meegenomen. Gisteren mochten we bij Strong Viking langskomen en hebben we cameraman Toine meegenomen. We gaan natuurlijk nog niet alles verklappen en ook niet alle obstakels staan op de video, maar een paar previews kunnen we je al geven in deze parcoursverkenning. Er zijn overigens nog een paar leuke nieuwe obstakels die je zaterdag te wachten staan. šŸ˜‰

Wat we verder al aangeven is dat het parcours op zichzelf al behoorlijk zwaar is. Er is geen meter vlak in het parcours, we gaan constant heuvel op en heuvel af. Dit levert regelmatig een prachtig overzicht van het terrein op, mocht je daar zaterdag oog voor hebben. Zeker de marathon-lopers staat een pittig parcours te wachten want zij mogen alle afstanden plus een bonus-lusje doen. Er zit ook water in het parcours (zeker als je van Wodin’s Walk afvalt) dus als het lekker weer blijft gaat het een heerlijke zaterdag worden in Spaarnwoude! Check nog even onze tips & tricks om niks te vergeten en we zien jullie zaterdag!

Strong Viking


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top