Caveman Run

[Winnen] Kaartjes voor de Caveman Run

Er is weer een obstacle run in het zuiden van het land, de Caveman Run in Valkenburg op zaterdag 21 Juni.?De obstacle run die je het meeneemt naar het hoogste punt van Nederland, om even later door de grotten te rennen. Aan vari?teit dus niet te kort!??Op zaterdag 21 juni 2014 zijn de grotten, wateren, bossen en de beruchte Cauberg het decor van een deze run.?De Cavemanrun is geen wedstrijd, maar een sportief doel om samen voor te trainen. Volgens de organisatie is het hard werken en afzien, maar ook een onvergetelijke ervaring. Het mooiste is, dat wij kaarten mogen verloten!

Kaartjes winnen?

Kans maken op gratis kaarten? Heel simpel, klik op de?button?hieronder, vul de poll in en wij trekken binnenkort een winnaar.

[button color=”orange” size=”big” link=”https://apps.facebook.com/my-polls/cavemanrun” target=”blank” ]Stem en win![/button]

Kaartjes Cavemanrun

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top