DirtKings Polar

Nederlandse obstacle run in de sneeuw

Daar waar we afgelopen week op 1 april nog allemaal moesten lachen om de grap van Tough Mudder die zogenaamd een obstacle run in de sneeuw van Antarctica zou gaan doen in 2015, kunnen we jullie nu vertellen over een echte run in de sneeuw.

DirtKings Polar

Kortgeleden ging de nieuwe website van DirtKings live. En daarop staat ook de nieuwste run die DirtKings gaat organiseren, namelijk de Polar Edition. In plaats van een Mud / Obstaclerun zoals we van DirtKings gewend zijn krijgen we hier een Snow /Obstaclerun voor onze kiezen.?Deze editie zal plaatsvinden in het Noord-Finse plaatsje Muonio?tegen de grens met Zweden op 16 en 17 januari 2015. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en prijzen zijn nog niet bekend. De kaartverkoop start op 5 mei en om een informatiepakket aan te vragen kun je een mail sturen aan [email protected].

Hier de beschrijving van DirtKings:

Sneeuw, ijs en extreme kou! Natuur, de stilte en het eindeloze landschap van Noord-Europa! Beleef een obstaclrun, zoals je nog nooit hebt beleefd; die je zelf niet had kunnen bedenken! Dus ben je bereidt, je lichaam, je doorzettingsvermogen uit te testen in the Artic?
Schrijf je dan in voor de eerste editie van DirtKings Polar Edition, op 16/17 januari 2015 in Harriniva, Finland. Beleef de fascinerende schoonheid van Finlands natuur op een manier zoals je het behoort te beleven met DirtKings ? intiem, ijskoud en levensecht!

Kilometers door sneeuw en ijs, via paden en wegen met obstakels, zoals alleen de natuur ze kan maken.
Daag je lichaam uit voor elke meter en gebruik je ervaring bij het gebruik van snowscooters en hondenslee?n.
Deze run is niet om te proberen, te testen of om het erbij zijn. Nee, deze obstaclerun is voor de topatleet, die het lichaam en uithoudingsvermogen wil uitdagen tot aan de max!

 

DirtKings Polar

Tough Mudder Antarctica

 

 

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top