Peter R de Vries

[Video] Zorg dat je een alibi hebt!

Als we iets kunnen zeggen van de Breakout Run is het wel dat alles wat ze doen altijd perfect in het thema past. Of dat nou de obstakels (beschoten worden, politie welke je tegenhoudt, herdershonden), de Facebook-posts of de startnummers (het bordje van je mugshot) zijn. Vandaag merken we dat we qua timing ook nog wat van ze kunnen leren. Nu Peter R. de Vries in het nieuws is omdat hij spelersmakelaar gaat worden komt Breakout Run op dezelfde dag om 16.00 uur met een persconferentie volgens hun Facebook-bericht. Als je goed kijkt kun je zien dat het Peter R. de Vries is die geblurred is.

Heb jij een alibi?

En wat zien we om 16.00 uur? Dat ze Peter R. de Vries in hun nieuwste trailer voor de komende editie van Breakout Run gebruiken. Tijdens de komende editie kun je overigens ook geketend aan elkaar of in het donker meedoen. Wederom perfect in het thema dus. Lees hier onze review van afgelopen najaar om te weten wat de Breakout Run precies is. Zorg dat je je inschrijft, dan heb je altijd een alibi!

Alibi Breakout Run

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top