Spartacus Run

Het verhaal achter Spartacus Run

Vandaag om 10.00 uur gaan de inschrijvingen voor de moeder van de Belgische obstacle runs?van Belgi? weer open. De derde editie van de Spartacus Run gaat wederom een stuk groter worden. Van 3.000 deelnemers in 2012 en 5.000 deelnemers in 2013 kunnen er dit jaar maar liefst 8.000 deelnemers meedoen aan deze run uit de Stihl Spartacus Serie. Op 1 mei kun je in het Belgische Boom ongeveer 10 kilometer lopen. Verwacht ongeveer 15 zware en spectaculaire hindernissen. Lees hier onze reviews van twee andere runs uit de Stihl Spartacus Serie; Race Against Nature?in Averbode en Neptunus Run in Nieuwpoort. Dit jaar komt hier overigens ook nog de Battle of the Ardennes in Durbuy bij, waar we eerder al over schreven.

Spartacus Run

Verhaal achter de Spartacus Run

Dan nog een feitje over de Spartacus Run. Net als vorig jaar wordt de Spartacus Run georganiseerd ter nagedachtenis van?Artoer Aghajanyan. ?Artoer, die door zijn vrienden Spartacus werd genoemd, overleed in 2011 tijdens zijn deelname aan de Antwerp Ironman. Zijn moeder, Evelina Aghajanyan, en zijn vrienden vinden het fantastisch om op deze manier hun zoon en vriend te herdenken en hopen dat ook deze derde editie opnieuw een succes wordt. Lees op de site van Spartacus Run het complete verhaal over Artoer. In de video hieronder komt zijn moeder kort aan het woord.

De run was vorig jaar snel uitverkocht, dus schrijf je nu in.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top