Judgement Day

Wie gaat er mee… naar Judgement Day

In 2014 zullen we weer aan heel veel obstacle runs in de Benelux gaan meedoen. Daarnaast gaan we op z’n tijd wat verder weg om aan wat speciaals mee te doen. We laten ons daarbij graag informeren door de lokale obstacle running goeroes. Door de mannen van?Mudstacle werd ons aangeraden om zeker mee te komen doen aan Judgement Day. Judgement Day is een evenement in Engeland waarbij je je grenzen weer op kunt gaan zoeken. Wat je precies te wachten staat, dat is nog niet bekend. De organisatie geeft aan dat ze het zelf ook altijd leuker vinden als je niet weet wat je te wachten staat en houdt het voor ons dus ook stil.

Judgement Day

Judgement Day facts

We hebben met de organisatie gesproken en kunnen al een aantal teasers geven. Denk aan;

  • Een afgelegen dorp waar je in het donker door huizen moet tijgeren, over muren heen moet en over bovenverdiepingen van huizen moet balanceren.
  • Een aantal “normale” obstakels als monkeybars. Dit zal het tweede deel van het evenement zijn.
  • Een?man-made village welke door Britse Special Forces wordt gebruikt voor ‘Fighting In Built Up Areas’ (FIBUA) en Urban Warfare training. Dit is de grootste militaire trainingslocatie in de UK.
  • Hoge gebouwen, smalle steegjes, tunnels en straten vol met puin. Je krijgt het gevoel alsof je in een dorp bent waar oorlog is.
  • Een mentale en fysieke test waarbij je voorbereid moet zijn op alles.
  • Minstens 10 mijl lopen, gaat nat en modderig worden en zult je over een terrein moeten vechten waar normaal gesproken de elite traint. Verwacht dus blauwe plekken.
  • Geen tijdsregistratie en geen stroomstoten.
  • De uitdaging? De finish halen met je team!

Oh ja, en klik vooral op het middelste plaatje hieronder 😉

Ga je mee?

Het doet ons een beetje aan NEW DAWN denken. Ook daar wisten we niet wat ons te wachten stond en werden we mentaal en fysiek getest. Wij staan dus al ingeschreven en gaan intussen met een team van meer dan 10 Dutch Mud Men naar Engeland. Wil je met ons mee? Meld je dan hier even aan, dan vertellen we je hoe met 20% korting deel kunt nemen. Oh ja, 1 februari gaan de prijzen iets omhoog, dus twijfel niet te lang!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top