Discovery Channel Obstacle Runs

Discovery Obstacle Runs Platform gelanceerd

Discovery Channel heeft afgelopen week in navolging van Obstakels.com hun eigen obstacle run platform gelanceerd. Op DiscoveryObstacleRuns.nl?kun je de blogs lezen van de leden van het Discovery Expert Team.

Discovery Channel Obstacle Runs Expert TEam

Discovery Obstacle Runs Platform

Het Discovery Obstacle Runs platform bestaat uit de blogs van een aantal lopers die in het shirt van Discovery Channel lopen. Deze lopers vormen samen het Discovery Obstacle Runs Expert Team en gaan dit jaar aan veel obstacle runs in de Benelux meedoen. Ze schrijven op regelmatige basis voor Discovery Channel. Verder twitteren ze met #DORP over hun avonturen. Ook staat er?een kalender met daarop de eerstvolgende obstacle runs in Nederland en Belgi?.?We hopen dat de media-aandacht van Discovery Channel nog meer bekendheid voor de sport op gaat leveren zodat binnen een aantal maanden heel Nederland weet hoe leuk een obstacle run is en zich in gaat schrijven.

Hieronder de video met de trailer van het team. Leuk overigens dat er een aantal leden van Team Dutch Mud Men meedoen.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top