BOR

[Winnen] Startbewijs voor Breakout Run

Wil jij een kaartje winnen voor de Breakout Run 2014 op 17 mei in Schaijk? Geef dan antwoord op de vraag die je hieronder ziet. Uit alle inzendingen trekken wij een winnaar.

[box type=”shadow” ]Het was een leuke snelle run met originele obstakels die perfect bij het thema pasten zoals de herders, de Mobiele Eenheid en de paintballguns. We hebben nergens hoeven te wachten voor obstakels, terwijl er toch zo?n 1.500 mensen meededen. Wat ons erg opviel was de goede sfeer onderweg (Brabantse gemoedelijkheid?) tussen de deelnemers onderling. Dus wat ons betreft zijn we er komend jaar wederom bij. -?Review 2013[/box]

Breakout Run?

De Breakout Run is een obstacle run van 8 of 16 kilometer in het Brabantse Schaijk. Dit jaar is de tweede editie, welke je ook geketend of in het donker kunt lopen. Wij waren er afgelopen jaar natuurlijk bij.?Lees hier onze review van de allereerste Breakout Run in 2013. Op de hoogte blijven van Breakout Run? Volg ze dan of Facebook.

[button color=”orange” size=”medium” link=”https://apps.facebook.com/my-polls/breakoutrun” target=”blank” ]Win hier een kaartje[/button]

Check hieronder de aftermovie van afgelopen jaar.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top