TeamDMM100KM

100 kilometer obstacle running in 8 dagen

We waren zeer verheugd toen we te horen kregen dat er een nieuwe Mud Masters Marathon kwam. Na onze marathon vorig jaar wilden hem zeker nog eens overdoen. En met ons vele anderen die graag eens een obstacle run marathon willen lopen. Al snel kwam echter het besef dat we die dag al ingeschreven stonden voor de Breakout Run. Die was vorig jaar zo leuk dat we daar 100% zeker terug wilden keren. Nou gaven we eerder al aan dat 2014 een jaar van keuzes maken wordt, zo druk wordt het. Toch zijn keuzes soms moeilijk te maken. Toen schoot ons ineens te binnen dat Weeze en Schaijk niet zo ver uit elkaar liggen en dat Breakout Run een nachtrun aanbiedt, Breakout Run by Night. Als we nou eens…

Nog voordat we een keuze konden maken kwam daar The Iron Viking nog bij. Nog een marathon, maar dan precies een week later. En die wil je dan eigenlijk ook niet missen… Even rekenen en je komt op 42 + 16 + 42 = 100 kilometer uit. 100 kilometer met waarschijnlijk wel meer dan het dubbele aantal obstakels, dat kun je toch niet laten schieten?

#TeamDMM100KM

Dus wat is het plan? Met een aantal leden van Team Dutch Mud Men hebben we het plan opgevat om in 8 dagen tijd 100 kilometer aan obstakels te gaan doen. En dat ziet er dan ongeveer zo uit;

  1. Mud Masters Marathon Weeze | 17 mei | 10.30 uur | 42 KM | Airport Weeze | ? 69,00 | Inschrijven
  2. Breakout-Run by Night | 17 mei | 22.00 uur | 16 KM | Schaijk | ? 41,00 | Inschrijven
  3. The Iron Viking | 24 mei | 9.40 uur | 42 KM | Spaarnwoude Amsterdam | ? 62,50 | Inschrijven

We beginnen met de Mud Masters Marathon in Duitsland. De limiet in Nederland was zeven uur, dus als dat daar ook zo is ben je uiterlijk om 17.30 klaar met lopen. Dan heb je voldoende tijd om de 60 kilometer naar Schaijk te rijden. Kun je tussendoor nog mooi even eten en bijkomen. In Schaijk gaan we dan de Breakout Run nachteditie lopen. Als we daarmee klaar zijn hebben we bijna een week om bij te komen. Een weet later staat het toetje op het programma; The Iron Viking nabij Amsterdam. Als dit geen uitdaging meer is!

Doe je mee? Meld je dan hier aan voor het Facebook-evenement. De teller staat op 6…

Overigens lopen er bij Team Dutch Mud Men niet alleen maar gekken die dit soort afstanden leuk vinden. Wil je eens kennismaken met obstacle running? Loop dan 6, 12 of 18 kilometer met ons ?mee tijdens?STORMLOOP.

Team DMM


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top