Fun runs rondom de kerstdagen

Afgelopen maandag kwam er ineens nog een extra obstacle run voorbij. Mocht je die dag nou niet kunnen of mocht het te ver reizen zijn, dan zijn er nog wat alternatieven om jezelf te vermaken later dit jaar. Zo rond de kerst zijn er overal in Nederland namelijk kerst-runs waarbij je verkleed gaat als kerstman. Deze runs vallen duidelijk in de categorie?fun runs, maar we kunnen ons zo voorstellen dat een kerstmanpak nog een behoorlijk obstakel is. En zoals je hierboven ziet houdt de kerstman ook wel van modder.

De bekendste is waarschijnlijk de Q-Santarun die dit jaar in de Winter Efteling plaatsvindt en geld inzamelt voor de voedselbank.

Kerstruns

We hebben een aantal zogenoemde kerstmanlopen of santaruns kunnen vinden. We sommen ze hier even op;

[starlist]

[/starlist]

Kerstboom Challenge

En dan nog even speciaal aandacht voor de allereerste Kerstboom Challenge. Lijfstijl Coaches, welke ook de Ultimate Crossrun organiseren, hebben wel een hele speciale variant op de kerstrun bedacht. Komende zondag (8 december) kun je daar namelijk je eigen kerstboom omkappen. Je gaat hardlopen, hakken, inpakken en transporteren om vervolgens met warme chocomel en gl?hwein af te sluiten. Meer info over de Kerstboom Challenge lees je hier.

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top