Schoone Winter Obstacle Run

Extra obstacle run 2013 voor het Glazen Huis

Dus jij dacht dat je je schoenen voor de rest van het jaar netjes op kon bergen in de kast? Ga je niet met ons mee naar Getting Tough in Duitsland dit weekend, dan was de kans inderdaad groot dat de volgende obstacle run pas in 2014 was. Goed nieuws, er wordt nog een extra obstacle run georganiseerd deze maand.

Glazenhuis Schoonebeek

Het Drentse dorp Schoonebeek zet zich ieder jaar in voor het Glazen Huis van 3FM Serious Request. Dit jaar is de obstacle run daar ??n onderdeel van. Meer informatie vind je op hun speciale website. De organisatie hoopt met jouw deelname meer dan ? 3.000 op te halen voor het goede doel van dit jaar; Kinderen die sterven door diarree. Je volledige inschrijving, die tussen de 5 en 15 euro ligt, gaat naar het goede doel.

Schoone Winter Obstacle Run

De run bestaat uit ??n of meerdere rondjes van 2,5 km. Je kunt maximaal 4 rondjes (dus 10 kilometer) lopen. In elke ronde zitten 15 obstakels met modder, water, klimmen, klauteren, kruipen en tussendoor natuurlijk het nodige hardloopwerk. De obstakels zijn ontworpen door een sportinstructeur/sergeant van het Nederlandse leger. De run is voor 95% op onverharde ondergrond. Er wordt dus het nodige aan fysieke inspanning gevraagd van de deelnemers! Er zijn meerdere soorten runs;

  • Kids Run:?Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar kunnen de run maken van 2,5 kilometer. Bij de lastige onderdelen staan begeleiders die de kinderen op de hindernissen kunnen krijgen.
  • Individual Run:?Mannen en vrouwen vanaf 15 jaar kunnen individueel hun afstand kiezen. De lopers starten op het tijdstip van hun afstand.
  • Buddy Run:?Mannen en vrouwen vanaf 15 jaar vormen een tweetal en gaan als buddy?s hun afstand afleggen. Het voordeel voor de lopers is dat je elkaar mag assisteren bij de hindernissen om deze te passeren. De buddyrun start ook tegelijk met de individual run lopers bij de eigen gekozen afstand.

Inschrijven

De volledige afstand kost je 15 euro en daarmee krijg je naast de run ook douches, omkleedruimte en opslag van je tas. Het hele bedrag gaat dus naar het goede doel.?Meer info vind je op de site van het Glazenhuis Schoonebeek.

[button color=”orange” size=”medium” link=”http://www.glazenhuisschoonebeek.nl/index.php/over-de-actie/opgave/opgave-obstacle-run” target=”blank” ]Inschrijven[/button]

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top