een stap vooruit

2 Stappen voorwaarts, 1 stap terug

[box type=”shadow” align=”alignleft” ]In zijn laatste bericht?een maandje geleden sloot Danny af met de vraag of hij jullie ook gaat zien tijdens de volgende Mud Masters. In die tijd is er veel gebeurd. Hier zijn volgende artikel in de categorie inspiratie & motivatie.[/box]

Zoals jullie eerder konden lezen heb ik een vrij goed jaar achter de rug qua gewichtsverlies en het fit worden voor de Mud Masters. Dit waren mijn 2 stappen voorwaarts dit jaar, maar op 30 oktober moest ik helaas 1 stap terug. Niet omdat ik dit wilde, maar omdat m’n lichaam in protest kwam, met name m’n hersenen, en dit resulteerde in een CVA of zoals men het in de volksmond noemt een herseninfarct.

Na een aantal dagen ziekenhuis kwam ik erachter dat ik ondanks alles het er redelijk goed vanaf heb gebracht. Twee mensen bij mij op de zaal, waren hun functies in arm en been kwijt, een ander zijn spraak, en ik?? Ik had gelukkig de functies in mijn arm en been weer terug, en ook mijn spraak verbeterde zich vrij snel. Enige restverschijnsel was een verdoofd gevoel over de gehele linkerzijde en een erg vermoeid gevoel. Gelukkig trok het verdoofde gevoel na een week weg, en heb ik as we speak alleen nog te kampen met de vermoeidheid.

Ik hoop op deze manier mensen te motiveren om van hun luie r*** te komen en te gaan bewegen! – Danny

Anyway… aangezien ik niet het type mens ben dat depri wordt en bij de pakken neer gaat zitten, ben ik gaan zoeken naar de beste methode om weer te herstellen. Al snel kwam ik uit op (hoe kan het ook anders) bewegen. Dus na een week heb ik alweer de schoenen aangetrokken en ben weer op pad gegaan. Om weer motivatie te vinden om te gaan lopen had ik New Dawn in het vooruitzicht gesteld voor mijzelf. Na enig overleg met een aantal personen heb ik toch maar afgezien van deelname hieraan. Dussss mijn nieuwe trainingsdoel is hoe kan het ook anders….. JAWEL Mud Masters 2014. Ik had mij al ingeschreven voor de 8e, dus dat was al geregeld.

In de komende maanden ga ik in ieder geval werken aan mijn herstel en zal ik proberen om dit herstel aan het papier toe te vertrouwen. Dit heeft twee doelen voor mij; even lekker van mij afschrijven wat goed ging en wat minder goed ging en ik hoop op deze manier mensen te motiveren om van hun luie r*** te komen en te gaan bewegen.

Mud Masters


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top