New Dawn1

Doe mee met NEW DAWN TRAINING SERIES

Vorig weekend was de eerste editie van de NEW DAWN TRAINING SERIES. Het kan zijn dat je hier nog niet van gehoord hebt. Dat komt omdat het een eerste editie was die op kleine schaal georganiseerd is. De deelnemers voor deze eerste test-editie zijn gehaald uit de achterban van Stress’in Out, Wounded Warrior Nederland en Team Dutch Mud Men. Deze trainingsserie wordt ook georganiseerd door eerstegenoemde, Stress’in Out, een organisatie welke aandacht vraagt voor mensen met een posttraumatische stressstoornis. Deze organisatie levert de New Dawn Training ‘staff’ die je de hele nacht meeneemt.

Stressin out

Wat is NEW DAWN

Maar wat is het nou precies? In het kort komt het er op neer dat New Dawn een trainingsserie is die in de avond start en de hele nacht duurt. Tijdens de eerste editie stond je met een volle rugzak met spullen (je krijgt een lijst vooraf) klaar bij een tankstation in IJmuiden en dat was zo’n beetje alles wat je wist.?Onze review door de ogen van ??n van de deelnemers zal komende week online komen. Voor een verslag van de nacht kun je ook?hier?de review van cameraman Toine lezen. De organisatie zelf omschrijft het als volgt;

As we progress through the events they increasingly become more challenging on all levels… Do you think you have what it takes to overcome your own perceived limits?

These events are not designed for the superfit elite but a certain level of fitness will help. If you have run mud/obstacle runs, 10km, half/full marathons or are a crossfitter, then you should have more than enough physical attributes to start!

We aim to challenge you in order that you can dig deep within yourself to find your ‘inner warrior’. Only when you think you have absolutely no more to give will YOUR event start.

 

NEW DAWN TRAINING SERIES

De eerste NEW DAWN is begonnen met een serie van vijf trainingen, waarvan de eerste geweest is en de tweede vandaag bekend gemaakt is.

[checklist]

  • Evolution 1: Teamwork and Endurance
  • Evolution 2: Time Trial (19 januari in de buurt van Eindhoven)
  • Evolution 3: Misery
  • Evolution 4: Escape and Evasion
  • Evolution 5: The One

[/checklist]

Ze worden telkens zwaarder en intensiever naarmate de serie vordert. Evolution 2 zal dus pittiger zijn dan Evolution 1 die net achter de rug is.

Inschrijven

Inschrijven kan nu en wel door hier je motivatie achter te laten. Let op dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, dus wees snel! Doe je mee? Laat het dan hier via Facebook even weten. Deze editie zal overdag plaatsvinden in de buurt van Eindhoven en wel op 19 januari 2014.

Meer info vind je in de NEW DAWN Facebook-groep?of via Stress’in Out.

New Dawn flyer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?