Muddy Mates - Obstakels.com

Muddy Mates verplaatst

Helaas hebben we iets minder goed nieuws te melden betreft Muddy Mates, een mud run waar we zelf veel zin in hadden. Hij stond gepland voor 15 september in Spaarnwoude, maar zal niet doorgaan op die datum. Hij wordt verzet naar 19 april 2014. De opzet van Muddy Mates is dat het een mud run is met daaromheen een leuk festival.?Door nieuwe beperkingen van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude zou Muddy Mates zo anders zijn dat ze besloten hebben het evenement te verplaatsen?naar een nieuwe locatie in de buurt van de huidige locatie, maar op een andere datum. Had je al een ticket gekocht? Dan neemt Muddy Mates contact met je op.

Wij vinden het jammer dat het evenement niet door kan gaan in de huidige vorm, het zou een mooie kennismaking met obstacle running zijn zoals we eerder al schreven.?

 

Het offici?le bericht van Muddy Mates

Graag lichten wij u in over Muddy Mates, het event op 15 september zal niet doorgaan. Door nieuwe beperkingen die zijn opgelegd door de Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude zou het event dusdanig van vorm moeten veranderen dat besloten is het event te verplaatsen naar een nieuwe locatie en datum.

Het volgende Muddy Mates festival zal op 19 april 2014 plaatsvinden. De nieuwe locatie Velsen, Spaarnwoude biedt de mogelijkheid het event nog groter en spectaculair op te zetten. Muddy Mates bevat hierdoor nog gavere hindernissen in de modder, spectaculaire DJ?s, meer attracties voor de kinderen en heerlijk eten en drinken.

We willen iedereen bedanken voor de steun die ze hebben gegeven aan Muddy Mates en hopen iedereen volgend jaar te zien op 19 april 2014 om het concept van Muddy Mates te ervaren.

Note: We zullen contact opnemen met de mensen die al een ticket hebben gekocht, deze zullen een gratis extra ticket krijgen voor het event van volgend jaar.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top