Mud Masters Pipe Runner - Obstakels.com

Primeur: Pipe Runner, het nieuwste obstakel van Mud Masters

Met trots mogen we het nieuwste obstakel van de Mud Masters onthullen; Pipe Runner. Tijdens de komende Mud Masters op 28 en 29 september in Biddinghuizen zul je dit obstakel ergens op het einde van het parcours tegenkomen. Pipe Runner is een?Quarter Pipe constructie die je wel eens tegenkomt tijdens het snowboarden of op de skatebaan. Pipe Runner is ontstaan na maandenlang ontwerpen en testen samen met premium Europese skatebaanbouwers. Hij is uniek in steilheid en ontwerp. Hij doet ons wel wat denken aan het obstakel Everest wat we bij Tough Mudder gezien hebben. Laat dat nou net ons favoriete obstakel blijken te zijn geweest. Zoals je begrijpt zijn we dus erg blij met Pipe Runner tijdens Mud Masters.?Dit is typisch zo’n obstakel waar je teamwork voor nodig hebt en waardoor je beseft dat het helemaal niet om de tijd gaat, maar om de ervaring van het evenement.

Pipe Runner overwinnen?

Dit is een obstakel wat je zeker niet moet onderschatten. Het zal niet makkelijk zijn om hem alleen te doen. Het gaat om snelheid en om timing. Ren je niet snel genoeg naar boven dan zal niemand je bij je armen kunnen pakken en kun je opnieuw beginnen. Dat geldt ook voor timing. Spring je te vroeg, dan is de kans groot dat je weer naar beneden glijdt en het nog een keer mag proberen. Sprint dus zo lang mogelijk door en spring zo laat mogelijk zodat je de rand of iemands uitgestoken arm beet kunt pakken om er zo op te klimmen.?En vergeet als je boven bent niet om de andere deelnemers ook naar boven te helpen. Hoe je er overigens weer vanaf komt aan de achterkant blijft nog wel even geheim.

Wat vinden jullie van Pipe Runner?

Vergeet ons niet te volgen op Facebook voor al het laatste nieuws over Mud Masters en obstacle running!

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top