Eindhovens Dagblad Obstacle Running 1

Hoe staat het met de bekendheid van obstacle running in Nederland?

De drukke maanden september en oktober staan voor de deur! Vorig jaar hadden we slechts een paar obstacle runs in Nederland. Dit jaar is dat aantal ge?xplodeerd en daar zijn we natuurlijk allemaal erg blij mee. Toch merken we dat veel mensen nog niet bekend zijn met deze sport. Daarom doen we er ook alles aan om deze bekendheid te vergroten. In Amerika, Engeland en ook Australi? groeit de sport al wat langer en daar lazen we bij onze vrienden van Mud and Adventure het volgende artikel; has OCR entered the mainstream??In de VS lijkt het dus langzaam maar zeker mainstream te gaan worden.?Gelukkig zagen we de afgelopen week in de media een aantal keer wat voorbij komen en daar worden we natuurlijk wel blij van. Zo was het Eindhovens Dagblad aanwezig bij de Elite Off-Road Challenge en hebben ze daar een mooi artikel over geschreven. Daarnaast zagen we op de bekende hardloopwebsite Losse Veter ook aandacht voor obstacle running. Losse Veter heeft twee eigen teams tijdens de Strongmanrun. Op deze manier komt de sport steeds bij een breder hardlooppubliek onder de aandacht en gaan ze de stap naar een obstacle run misschien een keertje wagen.

Ben jij er klaar voor?

Obstacle Running in Nederland komt er dus aan. Wij zijn helemaal klaar voor het hoogseizoen?de komende maanden! Zijn jullie er ook klaar voor??Neem al je vrienden mee naar de?komende events?en overtuig ze dat ze het eens moeten proberen! Uit ervaring weten we dat de meeste niet meer terug willen! Oh ja, en we kunnen namens Obstakels.com natuurlijk niet achter blijven qua promotie. Daarom hebben we ook zelf even een korte promo-video laten maken.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top