Bergrace Obstacle Run

Nieuw op 21 september; Bergrace Obstacle Run

We schreven eerder al dat een obstacle run dicht tegen een survivalrun aan hangt, maar dat de tweede wat technischer is. Door de diverse parcours van sommige mud runs neigen ze ook nog naar een ander type run, de trailrun. Een trailrun is hardloopevenement wat vaak door de natuur, over “trails” gaat, net als een aantal obstacle runs. Ondanks dat we zelf graag trailrunnen zien we het wel als iets anders dan obstacle running en laten we de berichtgeving ook graag aan de experts over.?Toch willen we het Bergrace Trailrunning Event?wel onder de aandacht brengen. Tijdens dit event, wat plaatsvindt op 21 september in Lunteren, zijn er vier onderdelen waar je aan mee kunt doen. ??n van deze onderdelen is een obstacle run. Over een deel van het parcours van de trailrun van die dag, een zandafgraving, zijn over een lengte van 7,5 kilometer 10 obstakels ingebouwd. De dag bestaat in totaal uit vier onderdelen, naast de obstacle run is er ook een trailrun, een bosloop en een spinnenweb cross. Doordat de runs niet tegelijkertijd zijn kun je eventueel aan meerdere onderdelen meedoen naast alleen de obstacle run. Zo kun je een keertje kennismaken met iets anders dan obstacle running. Wij verwachten een kleinschalige obstacle run met veel natuurlijke elementen over een prachtig parcours in de natuur. We hebben afgelopen zondag aan een kleinschalige run meegedaan, de Elite Off-Road Challenge, en dat is erg goed bevallen.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top