Splash Jump

Nieuwe obstakels en overnachten bij de Mud Masters

Vandaag kregen we de nieuwsbrief van de Mud Masters binnen. Op het nieuwe parcours in Biddinghuizen komen ook een aantal nieuwe obstakels. Via hun Facebook-pagina hebben ze er al eentje bekend gemaakt, de Splash Jump. We lazen op Facebook al dat het er op neer gaat komen dat je vanaf 4 meter hoogte het water in mag springen. Als de zomer een beetje doorzet wordt dat dus heerlijk verkoelend in september. Wil je de andere obstakels ook weten, volg Mud Masters dan op Facebook.

Het andere nieuws uit de nieuwsbrief is dat je kunt blijven slapen bij het parcours. Mocht je dus twee dagen meedoen, of op de ene dag meedoen en op de andere dag gaan kijken, dan kun je handig in de buurt blijven. Slapen kan in Walibi Village met een speciaal Mud Masters arrangement. Meer info in de nieuwsbrief van Mud Masters. Wil je je nog inschrijven voor de Mud Masters??De zaterdag-editie is al vol. Op zondag is er nog wel plek.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?