Tough Dirt Run voor Cliniclowns logo

5 Oktober; Tough Dirt Run voor Cliniclowns

Vanaf het eerste weekend in september tot bijna het laatste weekend van oktober zijn er elk weekend wel ??n of twee obstacle runs. Er ontbrak nog ??n weekend en dat wordt gelukkig opgevuld door de Tough Dirt Run. De Tough Dirt Run is een echte obstacle run met veel obstakels en een afstand van 8,5 of 17 kilometer. Het parcours gaat voor een groot deel door de natuur. Inclusief natuurlijke obstakels krijg je 24 obstakels per ronde van 8,5 km. Voor de deelnemers aan de 17 kilometer zijn er 2 bonus-obstakels. Oftewel, als je de 17 kilometer loopt krijg je 50 obstakels voor je kiezen!

Op deze pagina wordt elke week een nieuw obstakel toegevoegd. Het eerste obstakel is intussen bekend en betekent dat je mag beginnen met zwemmen. Dit was ook het geval bij de Survivalrun Zeewolde en beviel ons erg goed! Ook aan de kinderen is gedacht met een 3 kilometer lange Obstacle KidsRun.


De Tough Dirt Run vind plaats op 5 oktober in Woudenberg en is prima bereikbaar.?Inschrijven kost normaal 50 euro. Tot 31 augustus is het 45 euro en de eerste 250 krijgen nog eens 5 euro extra korting. Een deel van het inschrijfgeld (2 tot 5 euro) gaat naar Cliniclowns. Daarnaast kun?je je inschrijfgeld terug verdienen of mooie reizen winnen inclusief deelname naar het?Rat Race Dirty Weekend?in Engeland en/of de?New York Marathon met het CliniClowns team. Zelf zijn wij als Dutch Mud Men ook met een team aanwezig bij het Rat Race Dirty Weekend, dus misschien zien we je daar ;).

Wij zijn er in ieder geval bij, jij ook?

Tough Dirt Run Water

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top