Strong Viking Color Run

Color run + Obstacle run = Color Obstacle Run

Bij Strong Viking zitten ze niet stil. Er is een nieuwe website gelanceerd voor de Color Obstacle Run, de nieuwe trailer is uit en het nieuwe Strong Viking nummer is al deels te horen in de trailer. Voor wie nog niet van de Color Obstacle Run had gehoord zullen we het even kort uitleggen. Color Runs waarbij je een stuk hardloopt en onder het kleurpoeder komt te zitten?zijn op het moment vrij populair, vooral onder het vrouwelijke publiek. Obstacle Runs waarbij je veelal door de modder gaat zijn op het moment ook vrij populair, maar dan voornamelijk onder het mannelijke publiek. En daar is dan dus de Color Obstacle Run. De organisatie omschrijf het zelf als “afzien in kleur.”

Het is voor zover wij weten de eerste combinatie van een Color Run en een Obstacle Run. Na een zeer geslaagd eerste evenement is dit het tweede evenement van Strong Viking. Het thema is deze keer Fun, Color & Charity. Verwacht dus veel kleurenpoeder en obstakels die in het teken van kleur staan. Er is een light-variant van 6 kilometer met 8 obstakels en een heavy-variant van 9 kilometer met 12 obstakels.?Naast de sportieve uitdaging zal er ook aandacht worden besteed aan goede doelen.

Inschrijven doe je hier. Laat ons even weten of je er ook bij bent in het Facebook-event. Dutch Mud Men is in ieder geval van de partij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven