Trainen voor een obstacle run

Nu ook kalender met Belgische obstacle runs

We hoorden van een aantal van jullie dat jullie ook regelmatig de grens over gaan om daar aan obstacle runs mee te doen. Daarnaast kregen we uit het Nederlandstalige deel van Belgi? al een aantal keer het verzoek of we ook niet een kalender voor Belgi? wilden maken. Bij deze staat de Belgische kalender dus online.?Zodra we nieuwe runs gevonden hebben zullen we de informatie bijwerken. Een nieuwe run kun je melden via?[email protected]?of via?@obstakels

UPDATE! De kalender van Belgi? is intussen geintegreerd in de totaalkalender.

[table id=2 /]
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top