Men's Health Urbanathlon Logo 2013

13 Oktober | Amsterdam Arenapark | Urbanathlon 2013

Goed nieuws! De datum en locatie voor de Urbanathlon 2013 zijn bekend. Op zondag 13 oktober 2013 zal bij het Amsterdam Arenapark de tweede Nederlandse editie van de Urbanathlon plaatsvinden. De afstand zal tussen de 10 en 12 kilometer liggen. Heel veel meer is er nog niet bekend behalve dat er een nieuwe organisatie achterzit. Zie het Facebookbericht?van de Urbanathlon hieronder.

“Sinds september 2012 is er flink wat veranderd. MH behoort sinds kort tot een andere uitgeverij. Hierdoor zal de komende editie worden verzorgd door een ander evenementenbureau: Shivers. Zij produceren o.a. de Nike Running events en het nieuwe hospitality dorp van de Dam tot Damloop en waren betrokken bij WK Wielrennen 2012, de Red Bull Air Races en de Eneco Tour.”

Inschrijven kan per direct en wel hier.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top