mud masters marathon 2013

Mud Masters Marathon!

Je hebt obstacle runs en je hebt OBSTACLE RUNS. In het buitenland hebben we World’s Toughest Mudder en The Death Race, oftewel races die veel verder gaan dan de normale obstacle run. In Nederland stopte alles tot nu toe ongeveer bij 20 kilometer. Totdat we in de nieuwsbrief van Mud Masters lazen dat ze later dit jaar een Mud Masters Marathon willen organiseren! Hieronder de info van de Mud Masters site:

Mud Masters Marathon

Speciaal voor deze editie kan een 42 km stormbaan worden afgelegd!

Een beperkt aantal marathondeelnemers zal zaterdag samen met de ALPHA startserie starten en legt achter elkaar drie keer het 12 km parcours af en ??n keer het 6 km parcours.

Klinkt jou dit als muziek in de oren?

Schrijf je in voor een 12 km startserie op zaterdag en stuur direct een email met jouw sportieve achtergrond naar?[email protected]?(uiterlijk 1 juni). Sta je al ingeschreven? Stuur dan direct een email. Zodra de marathon vol is, wordt dit direct op de site vermeld.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top