Breakout Run 2013

Promo video Breakout Run gelanceerd

We hebben al een aantal promovideo’s voorbij zien komen voor de diverse evenementen die er dit jaar in Nederland plaats gaan vinden. Op ons Youtube-kanaal kun je ze allemaal zien. Deze week is de promo voor de Breakout Run gelanceerd en we moeten zeggen dat dit toch wel een heel cool filmpje geworden is. Ze hebben het thema goed in de video verwerkt en hebben daarnaast “MMA Fighter” Duane van Helvoirt weten te strikken voor hun video. Deze ontsnapt in de video uit de gevangenis en lijkt een deel van het parcours te lopen. Hieronder kun je hem zelf zien. Voorinschrijven voor de Breakout Run is mogelijk, de definitieve inschrijving gaat open op 25 mei om 13.00 uur.

Wij zijn benieuwd naar het definitieve event!


Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top