Spartan Race ebook

Gratis ebook Spartan Race

Op de webiste van de Spartan Race kun je nu een gratis ebook downloaden. Het is beschikbaar in diverse formaten zodat je hem overal op kunt lezen (telefoon, Kindle, ipad, laptop, etc.). Het is niet zomaar een gratis bestandje, maar en volwaardig boek van meer dan 300 pagina’s met geschiedenis, verhalen en trainingstips.

Download hem hier.Dit is de volledige beschrijving van het ebook: “You’ll Know at the Finish Line, Spartan Race founders Joe Desena and Andy Weinberg present a thrilling alternative to mundane, sedentary life in the form of a sport that anyone – yes, anyone – can do.

They outline the Spartan training philosophy, inspired by the courage and discipline of the Ancient Spartiates and dedicated to functional exercise, which requires neither equipment nor gym membership – just a body, a will, and the great outdoors.

Packed with comprehensive workout strategies and heartfelt personal testimonies from Spartan Legends like Hobie Call and Lisa Demetriou, You’ll Know at the Finish Line blazes the definitive trail for the long-lost sport of obstacle racing.”

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top