Reebok Spartan Race Logo

De Reebok Spartan Race

Deze week werd het verkeer op Times Square in New York stilgelegd voor een heel speciaal evenement. Reebok en Spartan Race kondigden een verregaande samenwerking aan en om dat bekend te maken hadden ze een obstacle course op Times Square neergelegd. Op deze course vertoonden bekende Amerikaanse sporters en Spartan Race legende Hobie Call hun kusten zoals je kunt zien in de video hieronder.
Gevolg is dat Reebok titelsponsor geworden is van Spartan Race. Het logo is er daarmee niet mooier op geworden, maar het is wel goed voor de sport dat een groot sportmerk als Reebok aandacht schenkt aan obstacle racing.


Hier het volledige persbericht.

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top