vacatures nlosf

Vacatures: NLOSF zoekt bestuurders en vrijwilligers

De vacatures NLOSF staan nu online. Onze sportbond zoekt bestuursleden die het stokje over willen nemen van het huidige bestuur en kan ook altijd nog vrijwilligers gebruiken.

Vacatures NLSOF

De NLOSF is een beginnende sportbond voor de Nederlandse OCR atleten. OCR (Obstacle Course Racing) is een relatief nieuwe sport die ontstaan is uit commerciële evenementen waarbij de deelnemers uitgedaagd worden door niet alleen een bepaalde afstand af te leggen maar ook door verschillende hindernissen te overwinnen. Voor de fanatieke deelnemers die competitief willen deelnemen was er binnen Nederland weinig mogelijkheid om de sport op die manier te beoefenen. De NLOSF wil die mogelijkheden vergroten door het (mede) organiseren van competitieve wedstrijden maar ook in de breedte de sport bekender te maken. Er doen immers veel mensen mee met de OCR evenementen maar weinig van die deelnemers doen de sport op regelmatige basis en weten ook niet dat de sport ook op wedstrijdniveau gedaan kan worden.

De NLOSF is ook verantwoordelijk voor het selecteren van atleten voor het EK en WK die ieder jaar gehouden wordt. Dit wordt gedaan met medewerking van evenementen die geschikt zijn voor kwalificatiewedstrijden.

Missie/ Visie NLOSF

De NLOSF heeft als missie het promoten en breder maken van de sport. Zoals in de inleiding uitgelegd zijn weinig mensen op de hoogte dat deze sport als competitiesport bestaat. Tijdens een OCR event komen zeer veel mensen op af die potentieel de sport willen beoefenen op een hoger niveau.

Het bevorderen van de veiligheid van de atleten en het zetten van standaarden en (spel)regels binnen OCR.

Voor de topatleten binnen de sport wil de NLOSF voor een duidelijke en eerlijke kwalificatieprocedure voor het EK en WK zorgen.

Ook willen we voor organisaties een partner zijn die voor wedstrijden officials kan leveren. Hiervoor zullen er meer mensen opgeleid moeten worden tot official zodat de pool van officials groot genoeg is om een eerlijke wedstrijd te garanderen.

Vacatures NLOSF

De bond draait volledig op vrijwilligers en we zijn op zoek naar mensen die willen meehelpen om de missie en visie van de bond te realiseren. Er staan een hoop vacatures open:

 • Voorzitter
  • Beleidsverantwoordelijke
  • Vertegenwoordiging Bond
  • Organiseren/ voorzitten ALV
  • Uitvoeren beleidsplan
 • Algemeen bestuurslid
  • Official-zakenOndersteuning Secretaris
  • Nog nader specifiek in te vullen taken
 • Penningmeester/ Secretaris
  • Beheer geldmiddelen
  • Administratie inkomsten/ uitgaven
  • Maken en versturen facturen
  • Verzorgen informatie kascommissie
  • Aanvragen subsidies
  • Opstellen begroting
  • Opmaken jaarrekening
 • Wedstrijdcommissie:
  • Mede organiseren van kwalificatiewedstrijden
  • Aanwezig zijn als Race director tijdens kwalificatiewedstrijden
  • Bijhouden en Publiceren van wedstrijdresultaten
  • Iom de Atletencommissie vorm geven aan de kwalificatieprocedure
  • Aanspreekpunt over wedstrijdresultaten, kwalificatieprocedures en overige zaken aangaande de inhoud van de wedstrijden

Ook als je iets wil bijdragen aan de bond, maar je niet aan een functie wil vastleggen ben je ook van harte welkom. Denk bijvoorbeeld om incidenteel als vrijwilliger te werken bij een race of mee te helpen met het promoten van de sport tijdens een recreatief evenement. Om de bond sneller naar een hoger plan te trekken hebben we echt meer mensen nodig, dus we hopen dan ook vanuit de leden dat er meer animo komt om wat bij te dragen.

Solliciteren?

Heb je interesse in één van deze functies? Neem dan contact op via voorzitter@nlosf.nl.

dutchmudmen com alles voor je obstacle run

Zelf meedoen? Bekijk onze kalender. Spullen nodig? Bezoek DutchMudMen.com.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?