spartan races

Nu 35% korting op alle Spartan Races

Spartan Race staat niet bekend om hun scherpe prijzen. Daarom is het mooi dat er nu een 35% kortingscode is voor alle Spartan Races in Europa.

Spartan Race in Nederland

In 2024 kun je ook in Nederland weer meedoen aan een Spartan Race. De vertrouwde locatie in Zandvoort staat weer op het programma. Alle afstanden staan op het programma, dus mocht je voor een Trifecta willen gaan dan is dat geen probleem. Meer info over het evenement vind je hier.

Korting Spartan Races

Gebruik kortingscode INSIDER voor 35% korting op de Spartan Races in Europa. Deze deal geldt tot 23 november 23:59.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?