spartan race zandvoort

Organisator

Spartan Race
Email
info@spartanrace.nl

Locatie

Zandvoort (Noord-Holland)
Zandvoort, Noord-Holland, Nederland
rick300x250

Datum

zaterdag - zondag 25 - 26 mei 2024
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Noord-Holland

Spartan Race Zandvoort 2024 Trifecta Weekend

Zandvoort is ook in 2024 toneel van één van de gaafste Spartan Trifecta weekenden. Doe mee met de Sprint, Super, Beast, Kids, Nigh Sprint, en/of Spartan PARA! Nieuw: een extra Sprint op zondag!

Dit jaar komt ook de Hurricane Heat terug, hierover binnenkort meer informatie!

Ren over het strand, door het dorp, langs de boulevard, door de duinen EN geef gas op het geweldige Formule 1-circuit van Zandvoort. En mis op de zaterdagavond de unieke vibe van de Night Sprint niet!

SPARTAN PARA is ook dit jaar weer onderdeel van #SpartanZandvoort. Registreren kan onder de categorie waar jij aan wil meedoen. Niet meedoen met de PARA Competitie? Meld je dan aan in de OPEN HEAT.

Spartan is niet alleen een race, het is een totaal ervaring. Ontdek Amsterdam en Zandvoort en vind de beste tips om van je trip een perfecte ervaring te maken, inclusief reis- en verblijfsaanbiedingen.

Doe mee als een team

Maak een team aan in jouw Spartan account. Krijg groepskorting door je samen in te schrijven, of door het delen van een jouw persoonlijke verwijzingslink, na je registratie. Begin nu en kies hierboven je ticket.

Word een vrijwilliger

Als Spartan-vrijwilliger help je onze racers en heb je een unieke race-ervaring achter de schermen. Niet alleen dat, maar het geeft je ook de kans om zelf gratis mee te doen met een race. Zeker omdat het hier om een weekend gaat is dat ideaal. Vrijwilliger op de ene dag en deelnemer op de anders dag. Een lekker weekendje Spartan op het Nederlandse strand.

Spartan Race Zandvoort

De evenementen vinden meestal plaats op een prachtige locatie. In Nederland is dit Zandvoort. Kies de juiste afstand;

  • Stadion Race: 5 kilometer en 20 obstakels
  • Sprint Race: 5 kilometer en 20 obstakels
  • Super Race: 10 kilometer en 25 obstakels
  • Beast Race: 21,1 kilometer en 30 obstakels
  • Ultra Race: 50 kilometer en 60 obstakels
  • Hurricane Heat: onbekend

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?