duathlon mud masters

Duathlon Mud Masters is terug

Heb je die Mud Masters Marathon intussen goed onder knie en zoek je meer uitdaging? Dan is er de Duathlon van Mud Masters.

Duathlon

De naam zegt het natuurlijk al, het gaat om twee onderdelen. Het eerst onderdeel is de reguliere Mud Masters Marathon. Heb je deze achter de kiezen, dan volgt er een 8 kilometer speedmars met 30 kilo (heren) of 22,5 kilo (dames) bepakking. Een speedmars is militaire taal voor hardlopen en snelwandelen met bepakking. Deze bepakking neem je zelf mee en moet altijd het minimale gewicht bevatten, dus ook als je eten, drinken en regenpak uit de rugzak zijn moet hij nog steeds zwaar genoeg zijn.

Afgelopen jaar was de eerste editie van de Duathlon bij Mud Masters. Na een evaluatie is het nu tijd voor versie 2.0. Je hebt 9,5 uur voor deze uitdaging. Het verschil met vorig jaar is dat de speedmars iets korter is, een zwaardere bepakking kent en een strakkere tijdslimiet heeft.

Wil je meedoen, schrijf je dan op tijd in. Vorig jaar was hij redelijk snel uitverkocht. Tot aanstaande donderdag 23.59 uur krijg je nog 25 euro korting op je duathon ticket. Twijfel dus niet te lang!

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?