mud masters duathlon

Organisator

Mud Masters
Email
info@mudmasters.nl
Website
https://mudmasters.nl/

Locatie

Weeze (Duitsland)
Baaler Strasse, Weeze, Duitsland

Datum

zaterdag 16 september 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Mud Masters Duathlon Airport Weeze 2023

Na de primeur van de Mud Masters Duathlon in 2022, is het dit jaar tijd voor de 2.0 versie: 50KM Duathlon. Deze next level challenge blijft een combinatie van de Marathon met hindernissen en een militaire speedmars zonder hindernissen maar met bepakking, maar nu met iets minder kilometers, veel meer kilo’s en… een strakkere tijdslimiet. Iets voor jou?!

Mud Masters Duathlon Airport Weeze

MISSION: 50KM DUATHLON
Datum:
 Zaterdag 16 september 2023
Area of operations: De verlaten Air Force Base bij Airport Weeze
Duathlon-Fase 1: Mud Masters Marathon (42KM, >80 hindernissen, geen bepakking)
Duathlon-Fase 2: Speedmars (8KM, 0 hindernissen, 30 (m) of 22,5 (v) kilo bepakking)
Tijdslimiet: 9,5 uur

De inschrijving is open – 25 euro korting op je ticket tot donderdag 23:59 uur!
Durf jij je eigen grenzen op te zoeken? Vorig jaar was de Duathlon snel uitverkocht, dus wacht niet te lang met inschrijven als je erbij wilt zijn. Tot aanstaande donderdagavond 23:59 uur krijg je automatisch 25 euro korting op je ticket.

Hieronder vind je antwoorden op een paar veel gestelde vragen.

Wat is een speedmars?
Dat is militaire taal voor hardlopen en snelwandelen met bepakking. De speedmars is een berucht onderdeel in special forces opleidingen. Vaak wordt dit onderdeel gebruikt om het doorzettingsvermogen te testen aan het einde van een zware week.

Bepakking?
Je neemt je eigen rugzak (geen gewichtsvest!) mee en zorgt ervoor dat deze altijd minimaal het voorgeschreven gewicht weegt. Dus ook als je onderweg eten, drinken of reservekleding uit je rugzak haalt. Tijdens de run zullen wij hem op meerdere momenten wegen ter controle.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?