obstakels huren

Maandelijks opzegbare obstakels huren

De organisatie achter de Holy Hill Run komt met iets nieuws; je kunt nu obstakels huren en deze elke maand weer terugsturen.

Obstakels huren

Organiseer je dus een obstacle run of heb je tijdelijk bij je sportschool wat hindernissen nodig? Dan kun je terecht bij Obstakelverhuur.nl. Ze verhuren obstakels en obstakelcombinaties voor sportscholen, crossfitboxen, buitensportlocaties en wie dan ook. Dus iedereen die zijn diensten wil uitbreiden met obstakeltraining. De obstakels zijn te huur vanaf 99 euro per maand, en maandelijks opzegbaar.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven