Urban sky knock out

Urban-sky Knock Out is nieuwste event

Urban-sky, bekend van alle rode hindernissen bij je favoriete obstacle run komt met een eigen evenement. De Urban-sky Knock Out.

Urban-sky knock out

Op 19 november organiseert Urban-sky i.s.m. Gymforce One een nieuw OCR event. Dit event is een test event. Wij denken dat een  knock out  race het ideale format is om onze sport te showen op een ander level en atleten zo uitgedaagd kunnen worden om op een korte OCR baan te laten zien wat ze in huis hebben. Voor dit test event willen ze allereerst de top van Nederland en België uitnodigen. Wij zijn in contact met diverse partijen/trainingslocaties om hun beste atleten te selecteren. Heb je geen invite gehad? Stuur ze dan een bericht via Instagram (@GymforceOne en @Urbansky) om een wildcard te vragen.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top