YU MAN RACE THROWDOWN6

YU MAN RACE THROWDOWN

We kijken terug op een fantastische eerste editie van de YU MAN RACE THROWDOWN en kijken uit naar de twee editie, die plaatsvindt op zaterdag 2 juli 2022!

YU MAN RACE THROWDOWN

De YUMANRACE THROWDOWN is een uitdagend Next-Level event. Hét event voor sportieve mannen en vrouwen, die graag aan Obstacle Runs, CrossFit, BootCamp, Fitness of Survivalruns doen.


Ga samen met vrienden, collega’s of familie de strijd aan. Obstakels en workouts worden tijdens de race gecombineerd en jij bepaalt zelf hoe ver je gaat; 1.6KM, 3.2KM of 4.8KM. De YUMAN RACE THROWDOWN bevat geen complexe oefeningen en is een toffe uitdaging voor de fanatiekelingen, maar zeker ook geschikt voor recreatieve sporters. Ga je voor de snelste tijd of ervaar je de tijd van je leven?! It’s up to you! 

Het parcours

Het parcours van de YU MAN RACE THROWDOWN is voor alle afstanden gelijk. Je maakt alleen zelf de keuze of je voor 1.6KM (2 rondes), 3.2KM (4 rondes) of de maximale afstand van 4.8KM (6 rondes) gaat!

Je start in de buitenbaan, in heats van 8 personen, aan een race met obstacles en wordt flink uitgedaagd in de workout zones. Hoe vaak jij de buitenring van het stadion loopt is afhankelijk van de door jou gekozen afstand. Ga je bijvoorbeeld voor de 3.2KM? Dan loop je 4 rondes van het buitenparcours (nr. 1 t/m 10) en beleef je daarna als afsluiter de finale-onderdelen (nr. 11 t/m 16) op het middenterrein. Kies je voor de 4.8KM? Dan loop je het buitenparcours 6 keer en eindig je daarna met de finale-onderdelen (nr. 11 t/m 16) op het middenterrein. Bij de finish ontvang je je welverdiende medaille.  

Voor meer informatie, zie: https://www.yumanrace.com/throwdown/

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?