winnen strong viking

Winnen: Strong Viking tickets

Deze week hebben we weer een leuke winactie. Wat kun je winnen? Strong Viking Mud Edition tickets. Over een maandje is het zo ver en kun je in Wijchen eindelijk weer meedoen aan Strong Viking.

Strong Viking Mud Edition

Dit is dé eerste kans in 2022 om weer samen de modder in te duiken! Op 09 april 2022 keert Strong Viking terug met de Mud Edition naar de Berendonck, Wijchen! Zijn jullie klaar voor deze super modderige editie?! Naast alle unieke en spectaculaire hindernissen zorgen we tijdens deze editie ook voor modder, héél véél modder! Kies uit het 4km, 7km, 13km, 19km of 42km obstacle run parcours en leg alvast een dubbele knoop in je veters! De Mud Edition vindt plaats op recreatiegebied de Berendonck, bij Wijchen/Nijmegen.

Strong Viking

Winnen: Strong Viking tickets

Vul onderstaande formulier in en doe gratis mee.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?