strong viking

Strong Viking is terug

We hebben natuurlijk een jaar lang allerlei virtual Viking events kunnen doen, maar de echte modder hebben natuurlijk wel echt moeten missen. Gelukkig komt daar verandering in, want Strong Viking is terug. Op 4 en 5 september kun ein-de-lijk weer meedoen. En wel aan de Water Edition op de Berendonck in Wijchen. De plek waar het in 2013 allemaal begon. Het water heeft dan heel de zomer lekker op kunnen warmen, dus we kunnen niet wachten.

Complete Strong Viking Kalender

Kun je in september niet? Bekijk dan hieronder een ander evenement van Strong Viking.

september 2021
oktober 2021
Geen evenementen gevonden!De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top