Mud Masters Fieldlab op 8 mei

Het hing al een paar dagen in de lucht en nu is het officieel. Op zaterdag 8 mei kun je meedoen aan Mud Masters in de Haarlemmermeer. Je kunt meedoen aan het 7 kilometer parcours. Details lees je hieronder in het nieuwsbericht. De normale Haarlemmermeer-editie wordt overigens een maandje opgeschoven naar 3 en 4 juli.

Nieuwsbericht Mud Masters

Groot nieuws: Mud Masters is geselecteerd als officieel Fieldlab-event in samenwerking met de Rijksoverheid! Op 8 mei mogen jullie dus EIN-DE-LIJK weer modderhappen en obstacles overwinnen in Haarlemmermeer!

Wat is er anders?
Na een gratis sneltest kan je veilig en zonder coronaregels losgaan op het parcours. Speciaal voor dit event komt er één 7km-parcours, waar Mud Masters van alle niveaus samen uitgedaagd worden. De festivalsfeer, het teamwork en het trotse gevoel bij de finish zijn ‘ouderwets’ lekker! Of misschien nog wel beter dan ooit. Als herinnering aan dit eenmalige event krijg je een exclusief Mud Masters Fieldlab-shirt en natuurlijk… actiefoto’s!

Tickets: Vol = vol!
Scoor jouw ticket meteen via onze website. We sturen jou als trouwe Mud Master als eerste dit bericht, dus je hebt een voorsprong. Stel het niet uit, want andere Fieldlab-events zaten binnen no-time vol en donderdag stijgen onze ticketprijzen mits er dan nog tickets beschikbaar zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?