Mud Masters zet verder in op Duitsland

Volgens Google Translate vertaal je Mud Masters naar het Duits met het prachtige woord Schlammmeister. Toch weten we van de Mud Masters Weeze edities dat ze bij onze oosterburen gewoon als Mud Masters door het leven gaan. Komend jaar gaat Mud Masters Duitsland verder veroveren.

Mud Masters Magazine

Komend seizoen is namelijk het 10-jarig jubileum van Mud Masters. We waren zelf bij de eerste editie aanwezig en kunnen, zeker na dit jaar, niet wachten om bij het jubileum te zijn. Ter ere van dit jubileum heeft Mud Masters een digitaal magazine uitgebracht. Deze kun je hier downloaden. In dit magazine wordt teruggekeken op 10 jaar Mud Masters, krijg je tips om je nieuwe jaar goed te starten en zien we de eventkalender voor 2021. En daar zien we een aantal onbevestigde nieuwe edities;

  • 12 & 13 juni: Noordrijn-Westfalen
  • 4 & 5 september: Zuid-Duitsland
  • 11& 12 september: Noord-Duitsland

Zodra de exacte locaties bekend zijn lees je ze hier natuurlijk als eerste. Volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven