Strong Viking Virtual Edition

Strong Viking Virtual Edition

Ook Strong Viking komt met een Strong Viking Virtual Edition. Deze virtual viking zal twee keer plaatsvinden. Je kunt meedoen in mei en in juni van dit jaar.?

Strong Viking Vitual Edition

Stel jezelf een doel voor deze zomer en doe mee aan een van de Strong Viking Virtual Editions! Tijdens een Virtual Edition ren je een bekende Strong Viking afstand: 4km Beginning, 7km Lightning, 13km Warrior of 19km Beast in jouw eigen omgeving. Daarnaast zullen er (afhankelijk van de gekozen afstand) ook fysieke opdrachten moeten worden voltooid, zoals ook bij een echte Strong Viking editie het geval is! Jouw eindtijd bepaalt jouw score: gemiddeld, goed, zeer goed of fantastisch!

De NIEUWE Virtual Editions tellen natuurlijk mee?voor het Medals-for-life-systeem! Heb jij eerder dit jaar al meegedaan tijdens een van de Strong Viking edities? Dan wordt na afloop van de Virtual Edition daadwerkelijk jouw medaille per post thuisgestuurd! Een aandenken om trots op te zijn! Je doet al mee aan de Virtual Edition voor slechts ?11,95 (ongeacht de afstand en incl. Medals-for-life) of ga voor een Premium ticket voor ?24,95 en ontvang ook het Finisher shirt!

Er staan twee Strong Viking Virtual Editions op de planning:?21, 22, 23 & 24 mei?en op?11, 12, 13 & 14 juni.?Je kiest zelf op welke van de vier editiedagen je mee wilt doen! Kies je afstand, voltooi de challenge en upload jouw routekaart van jouw hardloop-app om deze unieke uitdaging te voltooien!

Noteer deze dagen alvast in je agenda! Houd onze?Facebookpagina?in de gaten voor meer informatie over deze nieuwe Virtual Edition! Vanaf maandag 27 april 2020 is het mogelijk om je in te schrijven voor een van deze Virtual Editions.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top