strong viking

Nog twee Strong Viking edities verzet

Er is nog geen einde in zicht wat betreft de Corona-crisis. Veel grote sportevenementen in april en mei worden intussen verzet of geannuleerd. Ook Strong Viking neemt maatregelen en verzet nog twee evenement-weekenden.

Update Strong Viking

Beste Vikings,

Gezien de ontwikkelingen/maatregelen met betrekking tot het COVID-19 (Corona virus) in Nederland en Belgi?, zijn wij helaas genoodzaakt om de Strong Viking Hills & Family Edition in Amsterdam van 9 &10 mei 2020 af te gelasten.

Wij betreuren het ten zeerste deze beslissing te moeten nemen. Maar gezien de recente ontwikkelingen is dit de enige juiste en verantwoordelijke beslissing die we op dit moment kunnen nemen.

De ontwikkelingen en maatregelen rondom COVID-19 hebben elkaar de afgelopen dagen snel opgevolgd. De afgelopen week stond voor ons in het teken van het realiseren van een oplossing voor al onze deelnemers. Middels dit bericht willen we alvast toezeggen dat jullie een voucher ontvangen voor een toekomstige editie naar keuze, zodat het door jullie betaalde ticket geld niet verloren gaat.

Gezien de nieuwe maatregelen die afgelopen maandag aangekondigd zijn wachten we echter nog met het versturen van de vouchers, totdat zeker is wanneer grootschalige publieke evenementen weer doorgang kunnen vinden. De toegezegde vouchers komen dus zeker jullie kant op, maar we wachten op meer duidelijkheid zodat er geen vouchers geactiveerd worden voor edities die we later wellicht nog moeten gaan verschuiven. Zodra er meer duidelijkheid is in deze situatie zullen wij jullie uiteraard direct informeren.

Tot die tijd zitten we zeker niet stil. Bij diverse evenementen later dit jaar hebben we al extra capaciteit vrij kunnen spelen. Bovendien hebben we op dit moment een optie staan op een extra Water Edition dag op zaterdag 6 juni, in het weekend voor de populaire Water Edition Wijchen. Daarnaast staat er ook nog een optie voor een extra Strong Viking editie in het weekend van 12 en 13 september. Op 31 oktober a.s. hebben we zelfs een nieuwe Trail Run in Balen weten te plannen, o.a. voor de gedupeerden van de Trail Run die gepland stond op 14 maart j.l.

Is er nog iets onduidelijk of heb je nog vragen hierover? We hebben een speciale FAQ pagina opgesteld op onze website, waar de meest gestelde vragen worden beantwoord.
> https://strongviking.com/nl/landing/covid-19/105713/

We willen jullie bedanken voor het geduld, vertrouwen en begrip in deze uitzonderlijke en lastige situatie. We werken op dit moment hard door om al het mogelijke te realiseren om jullie later dit jaar weer een mooie Strong Viking ervaring te bieden.?

Take care Vikings, together we?ll stay strong!

Team Strong Viking

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top