review Wildmanrun trail sleen

Review Wildmanrun Trail Sleen

De Wildmanrun in Sleen is ??n van de organisaties die naast een obstacle run ook een trailrun organiseren. Afgelopen weekend was de Wildmanrun Trail in Sleen. Dayen was er bij voor een verslag.

Review Wildmanrun Trail

Vandaag was het zover. Ik stond onverwacht aan de start van de Wildmanrun Trail. Bij aankomst ging het er heerlijk gemoedelijk aan toe en zagen we hier en daar wat bekenden. Een pluspunt was het prachtige weer, want het zonnetje scheen er lekker op los. Er was een daginschrijving maar de meeste mensen hadden online al een startbewijs gekocht.

review Wildmanrun trail sleen

De afstanden waren 1, 3, 5, 10 en 15 mijl en er was een Canitrail van 5 mijl. De kosten lagen tussen 1 en 15 euro. Om 10.10 uur precies volgde ons startstartsein. Ik liep de 10 mijl en deze was prachtig. Hier en daar lekker drassig zoals het hoort. Een goed uitgezette trail met lintjes in dit mooie stukje Drenthe. We gingen van bospaden tot mooie bochtige smalle MTB-paden. Van donkere oude bossen naar mooie uitgestrekt heideveld. Uiteraard langs de mooie hunnebedden maar ook een stukje langs de Schotse hooglanders die dit keer mooi op een gepaste afstand bleven!

review Wildmanrun trail sleen

Op de 10 mijl hadden we 2 verzorgingsposten. Eentje bij de finish en 1 onderweg die echt het Valhalla was met suikerbrood, cola, maar ook chocolade-nootjes en water of een banaantje. Alles was er. De 15 mijl had 3 posten. Dit is een mooie kleinschalige run die je zeker een keer moet hebben gelopen! Hij vond voor de 2e keer plaats en staat zeker ook volgend jaar weer op mijn lijstje! Zet hem dus in je agenda. En anders is er altijd nog op 12 september de Stoere Wildmanrun OCR.

Schrijf je onze volgende review? Mail ons op info@obstakels.com

[rwp_box id=”0″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven