Sleipnir Axe, Review War Race, Obstakels.com Party

De nieuwe 2020 medaille van Strong Viking is bekend (Sleipnir Axe), laat je review over War Race nu achter en kom naar de Obstakels.com Party.

OCR Nieuwsoverzicht

Wat gebeurde er nog meer in de wereld van het obstacle course racing. Wij lazen het nieuws, luisterden de podcasts en volgden de social media.

1. War Race: Laat je review achter

Heb jij afgelopen zondag meegedaan aan de eerste editie van War Race Battle of the Bulges? Dan zijn we benieuwd naar je mening. Frenky schreef een mooie review. Lees hem hier.

War Race Review

2. Sleipnir Axe nieuwe Strong Viking medaille

Wekenlang zien we al teasers van Strong Viking voorbij komen over hun nieuwe medaille. Nu is het dan eindelijk zo ver. Het is een nieuw systeem waarbij je dit Jara 4 medailles kunt verzamelen die samen 1 grote medaille vormen, de Sleipnir Axe. Je zult hiervoor 8 runs moeten lopen om de 4 onderdelen te verzamelen.

Home of Heroes

3. Obstakels.com Awards feestje

De stembussen zijn gesloten en de stemmen zijn geteld. Later deze week maken we de top 3 per categorie bekend. Komen jullie ook naar ons feestje?

Obstakels.com Awards Party

Dat was de update voor vandaag weer. Fijne dag gewenst en veel plezier met trainen deze week. Wil je dit overzicht dagelijks in je mailbox? Vul dan hieronder je e-mailadres in. 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top