Ultra Viking

Ultra Viking 2020 komt naar Nederland

Na twee edities in Duitsland komt de Ultra Viking 2020, de langste editie van Strong Viking, komend jaar naar Nederland. Op 14 juni tijdens de Strong Viking Water Editie 2020 kun je meedoen aan deze uitdaging van 60 kilometer lang.

Ultra Viking 2020

De afgelopen edities in Duitsland kenden veel hoogtemeters en die zullen in Nederland iets minder zijn. Toch gaat het niet minder zwaar worden volgens de organisatie. Ga er maar vanuit dat het water van de Berendonck veel van de hoogtemeters zal vervangen. Traditioneel is datzelfde weekend ook altijd de finale van de OCR Series. Het zal dus een druk weekend worden in Wijchen. Inschrijven kan via deze link.

D? ultieme, meest extreme en bruutste run van het jaar is terug! Dit keer op de plaats waar het in 2013 allemaal begon: Berendonck in Nijmegen! Tijdens de Ultra Vking zal je meer dan 60 kilometers en 120 obstakels moeten overwinnen op je weg naar Walhalla! Ga jij deze glorieuze uitdaging overwinnen?

De meest extreme obstacle run uitdaging ter wereld komt naar Nederland! Zeven jaar geleden was de Berendonck in Nijmegen de locatie waar het allemaal begon, d? startlocatie van allereerste Strong Viking Obstacle Run ooit. Nu, zeven jaar later brengen we de meest extreme uitdaging naar waar het allemaal begon. De Ultra Viking werd in 2018 ge?ntroduceerd in K?ln, waar 600 deelnemers de uitdaging aangingen om de glorieuze Ultra Viking te overwinnen. Een jaar later, in 2019, was het de beurt aan Warstein (Duitsland). Tijdens beide edities lukte het slechts 42% van alle deelnemers om de volledige Ultra Viking te voltooien.

Heb jij het in je om de meest extreme obstacle run uitdaging te voltooien? 60km, meer dan 120 hindernissen in slechts 10 uur tijd! Pak je kans en schrijf je in voor dit unieke event in Nijmegen. Let op, maximaal 600 startplaatsen beschikbaar.

De Ultra Viking 2018 & 2019 waren binnen no-time uitverkocht! Ben er dus snel bij en verzeker jezelf van een startbewijs! Let op, vol=vol! – Strong Viking


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top