saucony

Trainen met de juiste schoenen van Saucony

De Nederlandse editie van de Strongmanrun 2019 zit er weer op. Het was weer een prachtig evenement en ons raceverslag volgt snel. Dit jaar had Strongmanrun een eigen team wat werd gesponsord door hun partner Saucony. Wil je nou zelf volgend jaar ook kans maken om mee te lopen in een eventueel Team Strongmanrun 2020, of wil je gewoon gaan trainen voor je volgende obstacle run? Welke schoenen kun je dan het beste dragen? Wij vroegen Saucony om advies.

Saucony Peregrine ISO

Wil je flink gaan trainen voor je obstacle run en ga je daarbij ook trainen op hindernissen of met touwen? Kies dan voor de Saucony Peregrine ISO. Een comfortabele duurzame schoen waar het water snel uit gaat en vuil goed uit blijft.

Adviesprijs: ? 134,95

 

Saucony Guide ISO TR

Ligt je focus wat meer op het maken van kilometers?? Kies je daarbij liever voor de wat meer onverharde ondergrond als bossen en paden, maar loop je soms ook een stuk over het asfalt? Kies dan voor het comfort van de Guide ISO 2 TR. In principe is dit een schoen met het comfort van de weg en een zool voor op de trails.

Adviesprijs: ? 139,95

Saucony Switchback ISO

Wil je toch liever iets meer een trailschoen. Zoek je daarbij een wat smallere schoen dan de Guide ISO TR met een wat lagere drop? Dan is er de Switchback ISO. Ik was zelf in het begin wat sceptisch over het BOA-sluitsysteem, maar eigenlijk bevalt het bijzonder goed.

Adviesprijs: ? 139,95

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?