Liberation Obstacle Run

Unieke start tijdens Liberation Obstacle Run

De Liberation Obstacle Run gaat op 14 en 15 september op een unieke en spectaculaire manier van start. Vanaf de Geffense Plas zullen de deelnemers op het strand worden afgezet door Amerikaanse aanvalsboten uit de Tweede Wereldoorlog. Vanaf daar zal de run verder het terrein op gaan. De complete run staat in het teken van de bevrijding in Oss, dit jaar 75 jaar geleden.

De Nederlandse Re-enactmentgroep Pontoon Group ?40-?45 is tijdens de run aanwezig met deze historische Assault boten. Dit type boot werd gebruikt om rivieren en kanalen over te steken, waaronder de Rijn in maart 1945. Hierdoor krijgen de deelnemers aan de obstacle run een zo compleet mogelijk beeld van de operatie en hebben ze een unieke kans om dit zelf te ervaren.

Liberation Obstacle Run

De Liberation Obstacle Run is een initiatief van Stichting Veteranen Oss, gemeente Oss en het Sport Expertise Centrum. Inschrijven voor de run is mogelijk op www.liberationobstaclerun.nl.??


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top