flexpower

FlexPower en Strongmanrun gaan samenwerken

Fisherman?s Friend StrongmanRun en Flex Power slaan de handen ineen. In 2019 is FlexPower d? partner voor StrongmanRun in Hellendoorn op het gebied van pijnverlichting.

FlexPower

De naam FlexPower zal niet bij iedereen een belletje doen rinkelen, maar het is de nummer 1 sportcr?me in Amerika. Met de innovatieve oplossingen van FlexPower is het product een ultieme verlichting tegen spierpijn. Het merk zijn product aanbieden op evenementen van de StrongmanRun en biedt daarnaast voor iedere sportieveling het product ook online aan via de webshop van StrongmanRun.


De StrongmanRun is de moeder der obstacleruns. In 2012 was dit de eerste obstaclerun in Nederland. Er zijn drie parcours (7km, 12km en 21km) die de deelnemers ook dit jaar weer over een loodzware route over de Sallandse Heuvelrug en door het Reggedal voeren. Onderweg zijn er tot wel 54 obstakels te overwinnen. Daarnaast zijn er verschillende hotspots op het parcours die in combinatie met food, drinks ?n DJ?s het publiek vermaken.

Ondernemer en oud-topsporter Francisco Elson van FlexPower zegt het volgende over de samenwerking: ?Ik geloof?erin en wil dit product groot maken in Europa. Bovenal wil ik dit doen op basis van mijn drijfveer om zoveel?mogelijk mensen te laten bewegen en zich vitaal te laten voelen. De StrongmanRun past perfect bij de drijfveren van FlexPower?.

Tijdens de Fisherman?s Friend Strongmanrun op 1 september 2019 krijgen alle deelnemers een sample van FlexPower om het product te proberen. Daarnaast biedt het gratis massages aan om de spieren optimaal te kunnen laten herstellen. Je vindt FlexPower in de Preparation/Recovery Area op het Start/Finish terrein van de StrongmanRun.

FlexPower sportcr?me wordt sinds het ontstaan van het het product al gebruikt door fysiotherapeuten en topsporters. Zo liggen onze producten in de kleedlokalen van onder andere de NBA, Feyenoord, Excelsior, Willem II, de Keuken Kampioen Divisie teams en olympi?rs. Hier wordt het product tegen stijve en stramme spieren gebruikt voor een perfecte aanvulling op de warming-up om tijdens het sporten geen last te hebben van de spieren.

Meer weten?

Ben jij benieuwd naar wat FlexPower voor jouw sportprestaties kan betekenen? Kijk dan hier. Voor meer informatie over de StrongmanRun kijk je hier.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top